Zederikstraat 2 | 4132 XD | Vianen | 06-50218759

logo JBS-173x78
Logo-Egtved-258x78

JBS underwear

Toonaangevende en grootste ondergoed fabrikant van Scandinavie.
JBS
is een familiebedrijf, die haar leidende positie behoud door zich te concentreren op vier kernwaarden: comfort, kwaliteit, innovatie en individualiteit. Vandaag, is JBS een internationale onderneming met meer dan 300 medewerkers.De producten worden verkocht in veel landen, met Noord-Europa als onze primaire markt.

De letters JBS staan voor Jens Bjerg Sørensen, de man die begon het bedrijf in 1939, en die ontwikkelde het naar de huidige positie als Denemarkens grootste en bekendste ondergoed label. Jens Bjerg Sørensen, had in veel opzichten, voor zijn tijd een ongewoon goed ontwikkelde flair voor marketing en sponsoring. 

Traditie en innovatie
Een van de meest opvallende kenmerken van de JBS is altijd al een goed ontwikkeld gevoel voor wat de consumenten willen - en vaak voordat ze het zich zelf  realiseren dat ze dat willen. Elke collectie bevat nieuwe altijd nieuw elementen die altijd vooruitlopen op wat de markt in termen van materialen, design en comfort verlangt. Op hetzelfde moment, zijn een aantal van onze stijlen onbetwiste klassiekers geworden in de tijd, nog steeds met breed publiek. Wist u bijvoorbeeld dat onze 300 serie onder de "Originele" productlijn nog volledig identiek is aan de eerste serie gelanceerd door Jens Bjerg Sørensen in 1939.
www.jbs.dk

Nieuw bij JBS is het label Zack & Don, sokken en ondergoed met een lager prijsniveau.

Egtved sokken

Een zeer bekend Deens sokken merk, opgericht in 1931 en sinds 2008 overgenomen door JBS.
Egtved richt zich op het hogere sokken segment. Het gebruik van eerste klas materialen is van essentieel belang. Innovatie staat hoog in het vaandel.
www.egtved.as